Sluiten
Geachte gast,

Momenteel is reserveren via het systeem tijdelijk niet mogelijk. Wij vragen u te bellen met 0519-740005, een mail te sturen naar info@stadscafe-artisante.nl, een WhatsAppbericht te sturen naar, of ons contactformulier in te vullen.

Bedankt voor uw begrip en tot snel bij Arti!

In informele en mediterrane sferen genieten in Dokkum

In informele en mediterrane sferen genieten in Dokkum

BEKIJK MENU

Ambachtelijke en verrassende keuken

Op een schitterende plek in het centrum van Dokkum vindt u Stadscafé Artisante, gevestigd in een eeuwenoud hoekpand met uitzicht over de grachten en De Zijl met haar historische panden en met een knus terras aan het water. In het stadscafé, kunt u gedurende de gehele dag in informele en mediterrane sferen genieten van warme dranken, mooie wijnen, koude bieren en verse sappen. Vanuit de ambachtelijke en verrassende keuken komen verschillende heerlijke gerechten, zoetigheden en borrelhappen, tijdens zowel lunch als diner.

Lunchkaart

Dinerkaart

Drankenkaart

Ontspan, geniet en ontmoet

Heeft u binnenkort iets te vieren, dan hebben wij ook nog twee sfeervolle bovenzalen tot onze beschikking. Beide vertrekken lenen zich uitstekend voor recepties, verjaardagen, bedrijfsfeesten, groepsdiners en vergaderingen. Samen met u zullen wij uw wensen bespreken en zorgen dat deze dag helemaal volgens uw wensen verloopt.

Lees verder voor de diverse mogelijkheden.

Zakelijke bespreking in Dokkum

In de twee sfeervolle bovenzalen zijn naast lunchen, borrelen of dineren ook diverse mogelijkheden voor grotere groepen om te vergaderen.

Lees verder voor de diverse mogelijkheden.

Manuela
Mijn favoriet in Dokkum! Stijlvol, gezellig en vriendelijk.
Manuela

Contact

Stadscafé Artisante Dokkum

Telefoon: 0519-740005

of stuur een mail naar: info@stadscafe-artisante.nl