Sluiten
Geachte gast,

Momenteel is reserveren via het systeem tijdelijk niet mogelijk. Wij vragen u te bellen met 0519-740005, een mail te sturen naar info@stadscafe-artisante.nl, een WhatsAppbericht te sturen naar, of ons contactformulier in te vullen.

Bedankt voor uw begrip en tot snel bij Arti!

<h1>Gezelschappen</h1>
<p>Heeft u binnenkort iets te vieren, dan hebben wij ook nog twee sfeervolle bovenzalen tot onze beschikking. Beide vertrekken lenen zich uitstekend voor recepties, verjaardagen, bedrijfsfeesten, groependiners en vergaderingen. Lees verder voor de diverse mogelijkheden.</p>

Gezelschappen

Heeft u binnenkort iets te vieren, dan hebben wij ook nog twee sfeervolle bovenzalen tot onze beschikking. Beide vertrekken lenen zich uitstekend voor recepties, verjaardagen, bedrijfsfeesten, groependiners en vergaderingen. Lees verder voor de diverse mogelijkheden.

Vergaderen in Dokkum

Bent u op zoek naar een vergaderruimte!? Ons restaurant beschikt over twee sfeervolle bovenzalen, waar diverse mogelijkheden zijn voor vergaderingen.

Lees meer>>

High-tea

Lekker bijkletsen, thee drinken en smullen van hartige en zoete hapjes!? Dat kan bij Stadscafé Artisante! Geniet met je vriendinnen van onze high-tea. Ook met een grotere groep of een babyshower is mogelijk.

Lees meer>>

 

Verjaardag, feestje of bruiloft?

Ons restaurant beschikt over twee sfeervolle bovenzalen, waar naast lunchen, borrelen of dineren ook diverse mogelijkheden zijn voor grotere groepen om een verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren. 

Lees meer>>

Bonifatius bierproeverij

Hoe leuk is het om alle biertjes van de Bonifatiusbrouwerij te kunnen proeven samen met je vrienden. Wij bieden deze proeverij aan samen met een bijpassend hapje bij ieder biertje.

Lees meer>>

Groepslunch

Gaat u binnenkort lunchen met een gezelschap vanaf 12 personen. Voor grote groepen hebben wij een speciaal luncharrangement.  

Lees meer>>

Shared-dining

Geniet met uw gezelschap van een informeel diner in de vorm van shared-dining. Met elkaar delen, proeven en genieten van verschillende gerechten.

Shared-dining bestaat uit een selectie van onze voor- en hoofdgerechten en een proeverij van nagerechten. De kosten van shared dining bedragen €42,50 per persoon.

Lees meer>>

 

Diner buffet

Ook met grote gezelschappen bent u van harte welkom om te komen dineren. Voor grote gezelschappen bieden wij onder andere een diner buffet aan.

Een dinerbuffet is in verschillende vormen verkrijgbaar. Ons standaard buffet bestaat uit een vlees gerecht, vis gerecht en een vegetarisch gerecht met diverse bijgerechten.

Dit is uit te breiden met een voorgerecht en nagerecht in buffetvorm of als shared gerecht op tafel.

Lees meer>>

Pastabuffet

Lekker op z’n Italiaans genieten van een pastabuffet!? Dit is mogelijk bij Stadscafé Artisante. 

Lees meer>>

Contact

Stadscafé Artisante Dokkum

Telefoon: 0519-740005

of stuur een mail naar: info@stadscafe-artisante.nl