Sluiten
Geachte gast,

Momenteel is reserveren via het systeem tijdelijk niet mogelijk. Wij vragen u te bellen met 0519-740005, een mail te sturen naar info@stadscafe-artisante.nl, een WhatsAppbericht te sturen naar, of ons contactformulier in te vullen.

Bedankt voor uw begrip en tot snel bij Arti!

Ons restaurant beschikt over twee sfeervolle bovenzalen, waar naast lunchen, borrelen of dineren ook diverse mogelijkheden zijn voor grotere groepen om te vergaderen.

De twee ruimtes hebben beide hun eigen karakter qua interieur, sfeer en uitzicht. De groene ruimte aan de voorkant van het pand is ruim en licht met een van de mooiste uitzichten van de stad over de grachten en de oudste panden die Dokkum te bieden heeft. Afhankelijk van de gekozen setting kunnen hier ongeveer 50 gasten een plekje vinden.

De andere ruimte kenmerkt zich door een wat knussere sfeer met warme tinten en robuuste oude muren. Ook deze zaal biedt ruimte aan ongeveer 50 gasten, afhankelijk van de setting. Bovendien is deze ruimte volledig voorzien van audiovisuele hulpmiddelen. Keurig weggewerkt in het interieur, maar met een druk op de knop eenvoudig te bedienen.

De twee ruimtes zijn voorzien van een eigen bar en eigen opgang, middels een trap. Daarnaast is het ook mogelijk om beide zalen tegelijk te gebruiken en er een grote ruimte van te maken. Dit biedt weer veel meer mogelijkheden voor grotere groepen, bruiloften en informele zakelijke bijeenkomsten.

Vergaderen bij Stadscafé Artisante biedt veel voordelen. Ten eerste verblijf je op een unieke locatie in het historische centrum van 11 stedenstad Dokkum. Maar daarnaast kunnen wij tevens zorgen voor de koffie, lunch, borrel en diner. Ook het volledig samenstellen van een arrangement in combinatie met bijvoorbeeld een stadswandeling of Bonifatius bierproeverij behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de verschillende opties en mogelijkheden neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vervullen van uw wensen.

Feiten

Groene ruimte (voorkant pand)
Staande borrel, max 50 personen
Diner (uitgeserveerd of shared), max 30 personen
Lunch (uitgeserveerd of shared), max 30 personen
Diner (buffet), max 20 personen
1 lange tafel (max 18 personen)

Warme ruimte (zijkant pand)
Staande borrel, max 60 personen
Diner (uitgeserveerd of shared), max 36 personen
Lunch (uitgeserveerd of shared), max 36 personen
Diner (buffet), max 40 personen
1 lange tafel (max 20 personen)

Beide ruimtes (gehele bovenverdieping)
Staande borrel, max 130 personen
Diner (uitgeserveerd of shared), max 60 personen
Lunch (uitgeserveerd of shared), max 60 personen
Diner (buffet), max 62 personen