Sluiten
<h1>Verjaardag, feestje of bruiloft?</h1>

Verjaardag, feestje of bruiloft?

Ons restaurant beschikt over twee sfeervolle bovenzalen, waar naast lunchen, borrelen of dineren ook diverse mogelijkheden zijn voor grotere groepen om een verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren of met een buurtverening samen te komen.

De twee ruimtes hebben beide hun eigen karakter qua interieur, sfeer en uitzicht. De groene ruimte aan de voorkant van het pand is ruim en licht met een van de mooiste uitzichten van de stad over de grachten en de oudste panden die Dokkum te bieden heeft. Afhankelijk van de gekozen setting kunnen hier ongeveer 50 gasten een plekje vinden. 

De andere kenmerkt zich door een wat knussere sfeer met warme tinten en robuuste oude muren. Ook deze zaal biest ruimte aan ongeveer 50 gasten, afhankelijk van de setting. Bovendien is deze ruimte volledig voorzien van audiovisuele hulpmiddelen. Keurig weggewerkt in het interieur, maar met een druk op de knop eenvoudig te bedienen. 

De twee ruimtes zijn voorzien vane een eigen var en eigen opgang, middels een trap. Daarnaast is het ook mogeijk om beide zalen tegelijk te gebruiken en er een grote ruimte van te maken. Dit biedt weer veel meer mogelijkheden voor grotere groepen, bruiloften en informele bijeenkomsten. 

Wilt u meer weten over de verschillende opties en mogelijkgeden neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vervullen van uw wensen.