Sluiten
Geachte gast,

Momenteel is reserveren via het systeem tijdelijk niet mogelijk. Wij vragen u te bellen met 0519-740005, een mail te sturen naar info@stadscafe-artisante.nl, een WhatsAppbericht te sturen naar, of ons contactformulier in te vullen.

Bedankt voor uw begrip en tot snel bij Arti!

<h1>Smakelijk gegeten. Heerlijke wijnen. Prettige bediening en warme sfeer in het hart van Dokkum. Echt een plek om naar toe te varen.</h1>
<p>Philip D. — Nederland</p>

Smakelijk gegeten. Heerlijke wijnen. Prettige bediening en warme sfeer in het hart van Dokkum. Echt een plek om naar toe te varen.

Philip D. — Nederland

Heerlijke glutenvrije lunch 

Via TripAdvisor bij dit restaurant uitgekomen als enige glutenvrije alternatief in de omgeving. Het eten was inderdaad lekker! Er was glutenvrij brood aanwezig voor de lunchgerechten. Een heelijke verse tomatensoep gegeten met broodje geitenkaas. Net even iets meer opgemaakt dan gemiddeld en prima service! Aanrader als je in Dokkum bent. 

Daniellevp - Eindhoven, Nederland 

Vriendelijke service.

Terras met prachtige blik over de Dokkumer binnenstad en erg vriendelijke service. Serveert ook lokaal bier! 

Clemens van den Berg
September 2021

Mooie inrichting

Mooie gerechten, voor elk wat wils, mooie inrichting (kwestie van smaak natuurlijk). Bezoekje waard. Wij gaan zeker een keer terug.

J ayR
Augustus 2021

Heerlijke cappuccino's

Toch wel één van de leukste plekjes in Friesland, Dokkum! Wanneer ik naar Dokkum ga bezoek ik graag Stadscafé Artisante. Ik hou van de inrichting, de koffie en de sfeer. Goede (lunch) kaart ook. Artisante, tot snel! 

Noorderlingen
2019

Terras aan het water

Lekker geluncht, lekker klein terrasje aan het water in het oude centrum van Dokkum. Gezellige bediening, prima service.

De Dageraad
September 2021

Bestellen & betalen via QR

Mooi terras met uitstekend uitzicht. Bestellen en betalen via de telefoon was helemaal super!

Claudia Rahanmetan
September 2020

Aanrader

Een prachtig terras, en fijne, vlotte bediening. Daarnaast heerlijke gerechten, een aanrader !

Derwin Roffel
September 2021