Sluiten
Geachte gast,

Momenteel is reserveren via het systeem tijdelijk niet mogelijk. Wij vragen u te bellen met 0519-740005, een mail te sturen naar info@stadscafe-artisante.nl, een WhatsAppbericht te sturen naar, of ons contactformulier in te vullen.

Bedankt voor uw begrip en tot snel bij Arti!

Ambachtelijke en verrassende keuken

Proef het beste van Artisante en geniet van diverse gerechten tijdens de lunch en het diner. 

Vanuit de ambachtelijke en verrassende keuken komen verschillende heerlijke gerechten, zoetigheden en borrelhappen, tijdens zowel lunch als diner. Bij ons kunt u zowel terecht voor vis-, vlees-, vegetarische-, of veganistische gerechten. Wij werken in de keuken met mooie en verse producten die wij zoveel mogelijk bij lokale bedrijven proberen te halen, zoals Slagerij Smit uit Ternaard, Bakkerij Heslinga uit Damwoude en met ambachtelijk ijs van W'iis uit Dokkum. 

Lunchkaart

Wij bieden een breed assortiment aan lunchgerechten. De lunchkaart bestaat uit een selectie van zowel warme als koude gerechten, waaronder salades, broodjes, soepen en stadshappen. De gerechten worden vers bereid met seizoensgebonden ingrediënten. 

Bekijk menu

 

Dinerkaart

Onze dinerkaart. Vol klassieke gerechten tot moderne creaties. Een selectie van verfijnde vis- en vleesgerechten en een verrassend aanbod aan vegetarische en veganistische opties.

Bekijk menu

Kinderkaart

Ook voor de jonge fijnproevers hebben we een eigen kaart met lekkere en toch ook gezonde gerechtjes!

Bekijk menu

Dranken -en hapjeskaart

Verfijnde selectie aan (lokale) bieren, mooie wijnen en eigenzinnige cocktails met bijpassende snacks.

Bekijk menu

Van der Kooi
Heerlijk gegeten, goed personeel en mooi opgemaakte borden. Aanrader.
Van der Kooi