Sluiten
Geachte gast,

Momenteel is reserveren via het systeem tijdelijk niet mogelijk. Wij vragen u te bellen met 0519-740005, een mail te sturen naar info@stadscafe-artisante.nl, een WhatsAppbericht te sturen naar, of ons contactformulier in te vullen.

Bedankt voor uw begrip en tot snel bij Arti!

Vacature zelfstandig-werkend kok

Ben jij een creatieve en leergierige kok, wil je je graag ontwikkelen en vind je het leuk om dit te doen binnen een jong en dynamisch team?! Dan zijn we wellicht een goede match!

Uiteraard vertellen we je graag persoonlijk vol enthousiasme over de functie en ons bedrijf.
Maar we snappen dat je ook alvast iets wilt weten over wat wij voor ogen hebben bij deze functie. Daarom vind je hieronder een wat uitgebreidere omschrijving van de functie en bijhorende taken.
Heb je vragen? Bel of mail ons en we gaan graag met je in gesprek!

Jong talent gezocht!
Naast de hierboven genoemde functie hebben we ook nog een super leuke functie voor een jonge (16 jaar of ouder) beginnende horeca fanaat in de keuken
Je hebt een leuke afwisselende bijbaan, waarbij je o.a. meehelpt met de bereiding en uitgifte van al het gebak, het maken van borrelplanken en verder helpt met allerhande andere hand- en spandiensten achter en voor de schermen.
Lijkt dit je wat?! Bel of mail ons dan en we vertellen je graag meer over deze supertoffe bijbaan!

Stadscafé Artisante
0519 740005 (appen en bellen)
info@stadscafe-artisante.nl

Klik hieronder op de diverse functies om meer te weten te komen!

Floormanager

Wil jij aan de slag als Floormanager? Dan zijn wij op zoek naar jou!! 


Bekijk hier de vacature>>

Afwasser/keukenhulp

Vind jij het niet erg om je handen uit de mouwen te steken en ben je opzoek naar een leuke bijbaan in de horeca met veel afwisseling?! Dan zoeken wij jou als versterking voor ons keukenteam! 

Bekijk hier de vacature>>

Medewerker bediening

Ben jij een harde werker en ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca met veel afwisseling?! Dan zoeken wij jou als versterking voor ons bedieningsteam! Als medewerker in de bediening ben jij het visitekaartje van ons bedrijf!

Bekijk hier de vacature>>

Zelfstandig werkend kok

Weet jij als geen ander hoe je je gast verwend met lekker eten?! Dan zoeken wij jou als versterking voor ons keukenteam!

Bekijk hier de vacature>>

Open sollicitatie

Zit jouw functieprofiel er niet tussen? Voel je vrij om een mail te sturen naar: info@stadscafe-artisante.nl 

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan contact op via 0519-740005 of stuur een mail met CV en een motivatiebrief naar info@stadscafe-artisante.nl