Sluiten
Geachte gast,

Momenteel is reserveren via het systeem tijdelijk niet mogelijk. Wij vragen u te bellen met 0519-740005, een mail te sturen naar info@stadscafe-artisante.nl, een WhatsAppbericht te sturen naar, of ons contactformulier in te vullen.

Bedankt voor uw begrip en tot snel bij Arti!

<h1>ARTISANTE</h1>
<p>"ARTI"</p>
<p>"ARTISAN"</p>
<p>"SANTE"</p>

ARTISANTE

"ARTI"

"ARTISAN"

"SANTE"

Stadscafé Artisante

Op een schitterende plek in het centrum van Dokkum vindt u Stadscafé Artisante, gevestigd in een eeuwenoud hoekpand met uitzicht over de grachten en De Zijl met haar historische panden en met een knus terras aan het water. In het stadscafé, in de volksmond ook wel bekend als “De rode winkel”, kunt u gedurende de gehele dag in informele en mediterrane sferen genieten van lekkere dranken zoals koffie, mooie wijnen, koude bieren en verse sappen. 

Ambachtelijke en verrassende keuken

Vanuit de ambachtelijke en verrassende keuken komen verschillende heerlijke gerechten, zoetigheden en borrelhappen, tijdens zowel lunch als diner. Bij ons kunt u zowel terecht voor vis-, vlees-, vegetarische-, of veganistische gerechten. Wij werken in de keuken met mooie en verse producten die wij zoveel mogelijk bij lokale bedrijven proberen te halen, zoals Slagerij Smit uit Ternaard, Bakkerij Heslinga uit Damwoude en met ambachtelijk ijs van W'iis uit Dokkum. 

Meer informatie>>

Terras aan het water

Vanaf alle zitplaatsen geniet u van het prachtige uitzicht en bij mooi weer kunt u heerlijk ontspannen op het unieke terras in het hart van de stad.

Arrangementen

Heeft u binnenkort iets te vieren, dan hebben wij ook nog twee sfeervolle bovenzalen tot onze beschikking. Beide vertrekken lenen zich uitstekend voor recepties, verjaardagen, bedrijfsfeesten, groepsdiners en vergaderingen. Samen met u zullen wij uw wensen bespreken en zorgen dat deze dag helemaal volgens uw wensen verloopt.

Meer informatie>>

Kinderhoek

Ons restaurant beschikt over een kinderhoek, waar de kleintjes lekker kunnen spelen. Is jouw kleintje een echte keukenprins(es)!? In de kinderhoek staat een keukentje waar de kinderen kunnen oefenen met het bereiden van maaltijden.